Covid-19

Vi på Landöns Camping förstår att det är många som har frågor kring Covid-19. Vi följer utvecklingen löpande och lyssnar hela tiden till myndigheternas råd och rekommendationer. Vi vill att du som gäst hos oss ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker eller bor hos oss. Därför får du här mer information om hur vi hanterar situationen kring Covid-19.


Våra gäster kommer vanligtvis i husvagn, husbil eller tält. Som gäst med eget boende kan man kontrollera sin närmiljö och känna sig lika trygg på en campingplats som hemma och camping innebär många upplevelser utomhus i friska luften, vilket också är en trygghet.


Landöns Camping kommer hålla öppet som vanligt. Just nu förbereder vi för fullt för nästa säsong och öppning  den 27 mars.


För att skapa största möjliga trygghet för våra gäster och medarbetare har vi vidtagit nedanstående åtgärder. Vi bryr oss om dig!


Vi följer riktlinjer och rekommendationer från myndigheterna noga och uppdaterar våra rutiner därefter:


✔️Alla våra medarbetare har fått tydlig information vikten av god handhygien på arbetet i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övrigt arbete


✔️Allmänna utrymmen så som servicehus städas enligt utökade rutiner


✔️Våra gäster har alltid tillgång till tvål i sanitetsutrymmen


✔️Regelbunden städning sker av dörrhandtag, kranar och andra frekvent använda ytor


✔️Medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma


Vad du kan göra för att minska riskerna för dig och andra:


✔️Undvik att besöka allmänna utrymmen på en camping om du har influensaliknande symptom
✔️Tvätta händerna noggrant och regelbundet
✔️Hosta/nys i armvecket
✔️Håll rimligt avstånd till andra hostande eller nysande personer


Vi på Landöns Camping kommer alltid göra vårt bästa för att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt. Vi håller därmed öppet som vanligt.


Har du fler frågor så är du varmt välkommen att ringa eller maila oss direkt på info@landonscamping.se så svarar vi på dina frågor.


Varmt välkommen till oss!